2008. május 29., csütörtök

Darabokra szét

...mármint esek. Néha. Rendszeresen. Ez nagyon ciki, főleg így nyilvánosan bevallva (micsoda munkaerő az ilyen?!), de mindenki szépen szálljon magába, tegye a szívére a kezét, aztán lökje a magasba - de csak akkor, ha soha életében nem hullott szét, amit éppen csinált. Munka, háztartás, gyerek, élet, akármi.

Nekem most speciel a munka. Honlapot elemzek - próbálok. Mára van hét darab, négy különböző szempont szerint. Estére még kettő. Imádom ezt a munkát, de a harmadiknál rá kell jönnöm, hogy egyre rövidebbek az elemzések, ami nem kóser, mert igenis mindegyikben külön benne kell lennie minden részletnek, még ha tökegyformák is. A negyediknél már nem tudok koncentrálni. Ugyanazt látom lilában magam előtt, pedig ez dán, az előző meg lengyel volt.

Le kell állni egy kicsit. Nem baj, van meló ezerrel, akkor most csináljunk mást. Gyorsan megnézem a maileket, erre reagálni kell, most azonnal, hoppá, innen nem tudok chellót küldeni, nincs szerver. Nyomás a gmailre, vissza a fiókomra, átmásolni a levélszöveget, be a gmailbe, vissza a fiókhoz, mert ottmaradt a címzett neve...

Felrakok némi tartalmat is (még mindig összefolynak az elemzendők), húha, az a honlap nem érhető el, erről sürgősen szólni kell az üzemeltetőnek, de nem a chellóról, csukd azt be... még jó, hogy az ő címét vágom kívülről. Hát tartalmat nem teszek most fel, na talán a másikra, ott meg vár négy kész cikk, ki kell engedni őket. Gyorsan kenek hozzájuk valami képet, azt le kell tölteni, keresgélni, te jó ég, a böngészőmben 15 (!) ablak van nyitva, jobb, ha nem is gondolok rá... ja, írni is akartam, hol is van az előkészített anyag? Word kinyit, de már nyitva van több doksi is, mindegy, lesz még egy.

No fent vannak, képpel, a soroknak is van vége, mehet ki élesben.

Hopp, közben kopog a Skype, az egyik főnököm idelőtt két tartalomtervet, fejezzem be. Tegnapra. Jó. Mi van a honlapokkal? Jól vannak, köszönik. Tartalomterv, tartalomterv, ez megvan, elküldjem? Még ne, a végén még lereagálja estig, este pedig NEM fogok dolgozni, valami idő a törpéknek is kell...meg az apjuknak ;) Postázandó.

Honlapok. Na még egyet, úgyis mindjárt mennem kell. Megvan a negyedik. Estére maradt öt. Áááá, honlapra. Holnapra.

Nyomás, kölök megőszül a bölcsiben, másik az oviban. Laptop lecsuk, szemrehányóan villog, ki is kellene kapcsolni. Tűzróka, bezár - 18 lap van nyitva, biztosan bezárja őket? Be. Word, bezár. Igen, az egész csoportot. Lekapcs. Igen, egész biztos. Telefon. Nem, nem nézem már meg. Nem, majd este. Vagy holnap. Vagy na jó, még ma.

Nyaralni akarok...

Nincsenek megjegyzések: